Web Analytics Made Easy - Statcounter

– اخبار ورزشی –

محمد نخودی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره تکرار فینال جهانی‌اش با جردن باروفس در مسابقه دوستانه ۲۳ بهمن تیم‌های ملی کشتی ایران و آمریکا اظهار داشت: جردن باروز کشتی‌گیر بزرگی است که چندین مدال المپیک و جهانی را در کارنامه‌اش دارد. باروز بسیار باتجربه است و دوست دارم دوباره با او کشتی بگیرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی‌ها با توجه به عملکرد خوب محمد نخودی در مرحله مقدماتی مسابقات جهانی اسلو احتمال می‌دادند او اولین کشتی‌گیر ایرانی باشد که جردن باروز را شکست می‌دهد، اما وی در فینال جهانی مغلوب حریف باتجربه و عنواندارش شد. نایب قهرمان جهان در این باره خاطر نشان کرد: بدنم در نروژ سرحال بود، ولی وقتی در فینال به باروز خوردم زورم به او نرسید و آن چیزی را که برای آن مبارزه تمرین کرده بودم، نتوانستم اجرا کنم، ولی اکنون بیشتر روی این کشتی کار کرده‌ام.

وی اضافه کرد: با کادر فنی تیم ملی کشتی‌های باروز را دیده‌ایم. این مبارزه پیش رو با تیم ملی آمریکا هم دوستانه است و استرسی ندارد. به همین دلیل برای کشتی گرفتن با جردن باروز هیجان دارم.

این کشتی‌گیر ۲۱ ساله مازندرانی در پاسخ به این سؤال که آیا اولین کشتی‌گیر ایرانی خواهد بود که باروز را شکست می‌دهد، گفت: امیدوارم که اینطور باشد.

نخودی با تأکید بر اینکه فعلاً تصمیمی برای تغییر وزن ندارد، عنوان کرد: سقف آرزوی هر ورزشکاری کسب مدال طلای المپیک است. من برای رسیدن به این مهم تلاش خواهم کرد، اما فعلاً فقط به همین وزن ۷۹ کیلوگرم فکر می‌کنم.

این کشتی‌گیر در خاتمه تأکید کرد: با توجه به چند اردویی که پشت سر گذاشتیم، بدن‌ها رفته رفته سرحال می‌شوند. آمادگی صد درصد که نیاز نیست، اما به آمادگی نسبی‌ که برای تک کشتی نیاز است، تا زمان مسابقه با آمریکایی‌ها خواهیم رسید.محمدیان: مهر پدری به کنار؛ گلیج و شعبانی هم فرزندان من هستند/ کشتی نگرفتن نباید تبدیل به عادت شود

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کشتی کشتی جردن باروز کشتی گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۵۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟

ایتنا - بر اساس یک بررسی جدید، هیجان‌های اخیر در خصوص کشف نشانه‌هایی از حیات بیگانه در سیاره‌ای دور ممکن است نابجا‌ــ یا دست‌کم زودهنگام باشد.
طی هفته‌های اخیر، هیجان‌ها درباره یک سیاره‌ به نام کی۲‌ــ۱۸بی (K2-18b)، سیاره‌ای در فاصله ۱۲۵ سال نوری از زمین، افزایش یافت. پژوهشگران اواخر سال گذشته فاش کردند که احتمالا یک مولکول [حاوی نشانه] «حیات» را در آن سیاره مشاهده کرده‌اند.

از آن زمان، گمانه‌زنی‌ها و هیجان‌ها در خصوص آنچه ممکن است نشانه‌ای از حیات در سیاره‌ای دیگر باشد، افزایش پیدا کرده است. اما پژوهشگران هشدار دادند که این کشف و آشکارسازی «اتکاناپذیر» بود و برای تایید آنچه در این سیاره رخ داد، به تحقیق بیشتری نیاز است.

با این حال، اکنون پژوهشگران هشدار داده‌اند که این سیگنال آن قدر که در ابتدا به نظر می‌رسید، واضح نیست. این سیگنال با متان همپوشانی دارد و پژوهشگران فکر می‌کنند هنوز نمی‌شود این دو را از یکدیگر تشخیص داد و تفکیک کرد.

آن‌ها این کار را با استفاده از مدل‌های رایانه‌ای انجام دادند که هم فیزیک و شیمی مولکول و هم جو احتمالی کی۲‌ــ۱۸بی را شبیه‌سازی می‌کرد. این مدل‌ها نشان دادند که برای اطمینان از اینکه این یافته واقعا وجود دی‌متیل سولفید یا دی‌ام‌اس را نشان می‌دهد، هیچ راهی وجود ندارد.

اما این یافته‌ها تنها ممکن است نشان دهند ما هنوز نشانه‌هایی از حیات [فرازمینی] را پیدا نکرده‌ایم، نه اینکه حیات بیگانه در کل وجود ندارد. دانشمندان در حال بررسی بیشتر این سیاره با ابزارهای دیگرند و قادر خواهند بود به طور قطعی ببینند که آیا آن مولکول در آنجا وجود دارد یا خیر.

این کار با استفاده از ابزاری انجام می‌گیرد که در آشکارسازی طول‌ موج‌های فروسرخ از ابزاری که در بررسی سال گذشته استفاده شد، بهتر است.

این تحقیق که در مقاله جدیدی با عنوان «گازهای گوگرد بیوژنیک به عنوان نشانه‌های زیستی در سیارات آبی معتدل زیر نپتونی» توضیح داده شده، در آستروفیزیکال‌ژورنال‌ لترز (The Astrophysical Journal Letters) منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • ۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • تساوی در سیرجان؛ زور گل‌گهر و شمس‌آذر به هم نرسید
  • یزدانی اردوی تیم ملی کشتی را ترک کرد
  • مهدی طارمی اینزاگی را هیجان زده کرد
  • ویدئوی هیجان انگیز از لحظه پیدا شدن یسنا
  • سرنوشت پیرمرد پرحاشیه/ مارکوپولو به استقلال نرسید!
  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!
  • رقص توپ در شالیزار‌/ گزارش خبرنگار تسنیم را ببینید + فیلم
  • رژیم صهیونیستی در عرصه نظامی به هیچیک از اهدافش نرسید